Új hozzászólás Aktív témák

  • gulyasa

    őstag

    válasz Gergőke88 #6027 üzenetére

    Egyrészt már május óta tervezgetem a nyomtató vásárlást, azóta kérdezősködöm itt - téged nem nagyon láttalak válaszolni a kérdéseimre, vagy véleményt írni az általam több postban megjelölt többféle márka/típus alapján, most akkor mire ez a nagy vélemény nyilvánítási kényszer...?
    De ne vedd magadra, ez csak költői kérdés volt. :)
    Szóval nem biztos, hogy ismerheted a történetet - miért is kellene...

    A lényeg, hogy bár ritkán, de azért lesz színes Word/Excel/PDF nyomtatás - esetleg fénykép is, de nem rendszeresen -, ezért a lézer kilőve. Viszont ide kapcsolódóan már az előző Canon-t is részben az alapján választottam, hogy színenkénti patronos.
    A tintasugarasokból voltak Canon, HP és Epson jelöltek is, és az olvasottak alapján gyakorlatilag mindnél van esély beszáradásra.
    A Canon-ból - bár sokáig használtam - kiábrándultam, a HP-k túlárazottak - és többen is több helyen írták, hogy a HP tintái és a scanner részük sem tökéletesek... Lényegében az Epson-okról olvastam a kevesebb negatívumot az én szempontjaim szerint.

    Amúgy meg a mostani eszközelhasználódási trend miatt úgysem lehet egy nyomtatóval 2-3 évnél messzebbre tervezni ebben a kategóriában (ritkább használat mellett talán tovább) - szóval ha nem is száradna be a fej, addigra úgyis valami más miatt fog tönkremenni ennyi idő alatt.

    Peace...

    [ Szerkesztve ]

    Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, Tribit MoveBuds H1

Új hozzászólás Aktív témák