Új hozzászólás Aktív témák

  • RPZ

    tag

    Na egy árva tesztecskét találtam:[link]

    Itt azt írja, a fotókkal kapcsolatban, h.: "az L3070 viszont abszolút vetélytársa a L810-nek, holott csak 4 színes nyomtató, a L810 pedig 6 színű tintával dolgozik."
    Illetve egy képen távolból is megszemélhetjük mindezt :D .
    //MIÉRT NINCSENEK NYOMTATÓTESZTEK A WORLDWIDEWEBEN?///

    Még az is megtörténhet, h. a 3070 jobb képeket csinál mint a 4150 mivel az első csak dye tintát alkalmaz, így lehet, h a feketét is tudja használni fotóra az utóbbi pedig esetleg nem :(( .

    Egyébként az összes nyomtatós céget be kellene perelni. Moslék szemét banda több száz egyforma termékkel, amikről csak ők tudják, h. igazán mit tudnak, nekem meg vakon kellene választanom.
    150k-s gépet sem érdemes venni, mert x idő után ugyanúgy kukába kell dobni azt is. Gondolom még a gariidő alatt is elhajtanak egy beszáradt, bedugult nyomtatóval, mondván: miért nem használtad? Kicseréljük benne neked a fejet 50k-ért.

    Mindegyik gyártó egy groteszk mennyiségű ipari hulladékot termelő gyalázatos rablóbanda.
    A sok évtized alatt addig nem tudtak eljutni, hogy 6-8 évre tökéletesen megbízható lapbehúzást, lapfelismerést, duplex nyomtatást, elfogadható sebességet, és remek minőséget tudjanak garantálni. Csak a moslékot öntik a nyakunkba tonnaszámra :O . Évente márkánként 30-50 új termékkel.
    :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák