Új hozzászólás Aktív témák

  • Djsaba

    senior tag

    válasz Dany007 #39046 üzenetére

    Öhm..
    Én is ilyenben gondolkoztam először, de aztán több ok miatt is gyűjtöttem egy kicsit a pénzem. Írták Iponon is, meg láttam is élőben, nem egy igazán eltalált darab. Elég nagy a glow benne, meg írták páran hogy kicsit csálén áll a monitor (ferde) , amin sajnos ennél a darabnál nem igazán lehet küszöbölni.

    Talán gondolkozz inkább egy kicsit drágábba, de nem bánod meg!
    Vagy akár az új szériás Dell "P" monitorban, U2212,P2214,P2314- amik inkább az ajánlott kategóriába tartoznak ebben az árban.Utána kell olvasni a válaszidejüknek, ezek elég jól tesztelt példányok. Ami összességében 16ms alatt van (válaszidő+input lag) az kiválóba tartozik, annál alacsonyabb lag-ot nem igazán veszel észre. Talán ha a fele alatt van(<8), de olyan meg nem sok van.

    Az észrevételedhez még annyit, hogy a válaszidőt (a válaszidő+ az input lag ) teszi ki, amiből létrejön a valós válaszidő. Ezért lehet az a Tn paneles monitor 1ms-es (ha + 9ms input lag-ja van) . Szellemképekről nem is beszélve.

    Ui: 50körül lehet kapni az általad említett monitort(+szállítás stb). Viszont ha úgy teszel mint én, könnyedén hozzájutsz az U2312HM-hez 55ért (kalibrálva, szállítással) együtt, ami nagyon jó vétel!
    Sokan beszéltek itt nagyon-nagyon magas fényerőről (hát 100%on elég erős igaz, de levéve, teljesen használható, főleg kalibrálva + 72hz-n :K )

    stranger28:Na igen, a nagyon amatőrök beleesnek ezekbe a hibákba, sajnos marketing fogás az egész..I7 cpu-k ról nem is beszélve.. Minden teszt alapján fog eldőlni, nem a marketingfogás alapján :D

Új hozzászólás Aktív témák