Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Üdv!
    Lassan lecserélném a jelenlegi négy éves monitoromat, egy Dell U2212 HM típusra. Nekem elég a 21,5 "-os méret, a jelenlegi is ekkora, bár olvasva az összefoglalót, meg az itteni hozzászólásokat, tudom, hogy mindenki a 23"-ast ajánlja megvételre. A 21,5"-al kapcsolatosan csak egy dolog bizonytalanít el, hogy az a bizonyos PWM fényerőszabályozás miatti vibrálás mennyira zavaró, elsősorban 2-3 óra játék után.
    Látom, hogy van itt néhány olyan fórumozó akik a monitorbizniszben utaznak, elsősorban azoktól várnék korrekt választ, gondolom, hogy munkájuk során azért kaptak már vissza jópár visszajelzést.
    Az nem opció számomra, hogy menjek és nézzek meg egy ilyen monitort, mivel a helyi számtech boltokban ilyet nem tartanak, csak megrendelésre hoznak, az meg játszik, hogy elutazzak Pestre 8 ezer Ft-ért( ennyi a vonatjegy oda-vissza), hogy negyed óráig nézegessem a monitort, ennyi idő alatt úgysem derülne ki, hogy zavaró-e a vibrálás.
    Előre is köszönöm a segítséget, és kérném, hogy ne az üzleti szempont legyen az első a válasznál, nagyobb monitor, nagyobb árbevétel.
    Ja, és még valami, a jelenlegi ASUS VH 222H monitorom az TN paneles, ez nem PWM fényerőszabályozós véletlenül, mert ha igen, akkor már magam is tudom a választ.

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák