Új hozzászólás Aktív témák

  • Xabi78

    aktív tag

    válasz bb0t #30020 üzenetére

    Nekem tegnap reggel tönkrement a monitorom, és gyorsan kellett egy viszonylag olcsó megoldást találnom. Így némi itteni olvasgatás után délben bementem a monitorguruhoz, ahol 34e ft-ért (!!!) vásároltam egy használt LG IPS234V monitort. Gyorsan, helyben meg tudtam nézni, közben megnéztük azt is, mennyi üzemórát ment (12 óra!), plusz képek nézegetése és pixelvadászat. Nem sokáig gondolkoztam, hoztam magammal.

    A monitorról: többen írták, hogy nem egyenletes a háttérvilágítása. Nekem előtte egy Sungoo TN paneles monitorom volt, hát ahhoz képest eszméletlen szép a képe és a színei is, jobb alul van egy kis bevilágítás, de ez csak akkor zavaró, ha nagyon sötét a kép. A monitoron káváján van némi mikro karc, a panel hibátlan, a táp, a talp még nem volt használva. Még egyszer mondom, 34ezerért, számlával, garival, IPS paneles, 12 órát futott monitor. A monitorgurunak így jár egy hatalmas pirospont, és szerintem érdemes hozzájuk benézni bármilyen problémával. Színkalibrációt is végeznek. Az LG IPS paneleseit pedig TN panel után nyugodtan be lehet vállalni. Ja, és volt pár tervezéshez is használható használt cuccuk - EIZO monitorok például.

    Miért nem a Dell? Ha nem futottam volna bele ebbe az LGbe, valószínű azt választom, de így nem ért volna meg nekem +20.000 forintot.

    Cave canem!

Új hozzászólás Aktív témák