Új hozzászólás Aktív témák

  • szabog4

    aktív tag

    válasz petata #18012 üzenetére

    Tényleg nem indok , akkor, ha azt mondom grafikusnak tanulok és sokat használom a gépet valamint 'ez a' régi monitor rontja a szemem eléggé és még el sem férek a különböző képszerkesztő programokkal rajta? :)
    Lehető legjobbat szeretném tényleg megvenni meg, ha találok, akkor miért ne vegyem a lehető legjobbat ami a legtöbbet tudja?!
    Mivel lehet még tényleg nem sokat ér a LED, de nem igazán akarom havonta cserélni a monitorom nagyon hosszú időre tervezek. (Sajnos egyenlőre ez a helyzet most kivételesen gyűlt össze ennyi pénz hosszú, hosszú spórolás útján és nem szeretném, ha 2hónap múlva már leszaroznák a monitorom (ez megint nem indok ez tény... :) ) Amit említettem LG az nekem nagyon, nagyon tetszik a design és nem utolsó sorba a 'VÉKONYSÁGA' és még az sem elhanyagolható dolog, hogy Led-es HDMI-s ... (csak 1év a garancia)
    Egy valami zavart BOLTI új ára 90.000ft viszont ott van a neve mellett plusz két betü
    SN ezt is megmagyarázhatná valaki, mert írtam hivatalos oldalnak, hogy magyarázzák meg azóta is a válaszukat várom... :)

    Viszont a MEDION az meg 23" ugyanúgy HDMI-s és LED-es sőt még 3év garancia is van rá viszont kevésbé vékony (design nem fogott meg), de ezt a márkát nem ismerem nem tudom lehet-e benne bízni. Én mindenképp ez a kettő közül szeretném valamelyiket, de ha tetszésemnek megfelelőt tudtok ajánlani vevő vagyok rá meglesem azt is.
    A SAPPHIRE RADEON HD 5770-en is van HDMI csatlakozó szóval már csak ezért is érdemes HDMI-set venni, kihasználjam legalább :D (ismét nem indok)

    (nem probléma nem vettem bunkózásnak :D )

    HUN_Thorpedo

Új hozzászólás Aktív témák