Új hozzászólás Aktív témák

  • Isual

    veterán

    válasz H.Ezredes #13019 üzenetére

    Na mester nincs semmi gond, a lényeg, hogy elégedett vagy.
    De azért elmondom, hogy mi történt itt. Sajnos elcsúsztunk feletted és elégé elfuserált kapcsolatod lett a fórummal. Így történt:
    Beírsz - teljesen korrekt :)
    Jön a korrekt válasz - ilyen árkategóriában újonnan ennyit tudunk mondani illetve azt, hogy lehetőleg valami nagyobb gyártótól vásárolj (Samu, LG, BenQ) és ne valami HKC, ASUS, Acer csoda legyen végül. Vagy használtan S-IPS/PVA monitor. Ez utóbbit lehagyta harry mert más tagok kérdéseire válaszolgattunk...
    Erre válaszolsz - na sajnos itt csúszik el a történet, mivel ahogy láttam ezt senki se vette észre, legalábbis erre nem jött válasz, pedig itt pont jó irányba indultál el ~ Samu, LG (ASUS, Acer már annyira nem jó)... legyen ez harry hibája, jó? :D (na jó én meg ROGER PAPÓ-val ökörködtem...hozzátartozik az igazsághoz :D )
    Itt csúszunk el...-a fent leírtak alapján mostmár remélem tudod, hogy miért... :(
    És itt a végkifejlet - lusta vagyok kifejteni a dolgot úgy mint, most, erre te (idióta módjára:DDD) kiborulsz és ROGER PAPÓ barátunk off-ba, valszeg viccből! ír egy marhaságot... valszeg a kiborulás miatt megint elfelejtődtél és ezután már nem is írtál, írtunk neked...
    Szóval rosszkor írtál, pontosabban valszeg elsiklottunk feletted mert egyéb dolgokról fórumoztunk értelmesen, aztán rossz irányba mentél tovább, erre nem adtam kielégítő választ, kiborultál, papó meg tetézte a dolgot és így ért véget rapszódikus kapcsolatunk... Utólag is bocsi, ilyenkor legközelebb kérdezz újra, ha nem jön a kérdésedre adekvát válasz (még az elején, amikor harry-nek írtál), minthogy elindulj valamerre tudatlanul. Végül sztem jó döntést hoztál, legalábbis ilyen kerettel és fő, hogy boldog vagy!
    Peace? :)

    [ Szerkesztve ]

    Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

Új hozzászólás Aktív témák