Új hozzászólás Aktív témák

  • H.Ezredes

    őstag

    válasz El Kebir #13013 üzenetére

    1.Meg se kérdezted mennyiért vettem.
    2.Mint ahogy leírtam "Akinek nincs 50-60 ezre monitorra annak teljesen jó választás " Tényleg nem bántásból de szerinted ha ilyet írok akkor 45-ért vettem ezt :F :DDD
    3. 25.000Ft volt 9 hónapos és ugye több mint 2 év garis.
    Nézegettem itt az aprót elhiheted ez volt a legjobb ár/értékű. Nem találtam más olyat ahol ennyiért ennyi garis monitort kaptam volna. Más LCD TN paneleshez képest ez a LED-es háttérvilágítás valahogy működik. Szebb képe van mint a másik szobában lévő TFT-nek Önmagukhoz képest tényleg nem rossz a kontrasztaránya.
    4. Mint ahogy azt is leírtam "Természetesen egy IPS paneles monitor jobb"
    5. Mint leírtam átlag felhasználó vagyok játszok/filmezek semmi egyéb. Én szemből nézem a monitort nem oldalról így pl: a "kicsi" betekintési szög sem zavar.
    6. Ugye leírtam,hogy a régi CRTm-hez képest egy sokkal sokkal jobb monitort kaptam mint ahogy te is írtad: "Önmagában amúgy se értékelhető egyik monitor se, mert mindegyik rossz valamilyen szinten (hiszen egyik se valósághű képű), csak egymáshoz viszonyítva és áruk alapján mérlegelve lehet mondani, hogy ez vagy az árához képest jó, vagy rossz."

    Ezért mertem azt mondani,hogy nagyon jó vétel volt. Rajtam kívül még 2 ember látta és mindketten azt mondták szép képe van. Egyik sem informatikus mind átlagfelhasználó.Ezért mondtam nagyon jó vétel volt én megvagyok vele elégedve.És tényleg távol álljon tőlem a monitor fényezése mert pont a kis betekintési szög az után húzás / színhűség stb. miatt nem vettem ilyen monitort régebben.De mivel a CRT-m öreg volt már és kifolyt a szemem muszáj volt venni valamit.( tudom ez senkit nem érdekel)

    ►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄

Új hozzászólás Aktív témák