Új hozzászólás Aktív témák

  • AsakuraDave

    őstag

    válasz Kicsimix #100987 üzenetére

    Hát figyelj rajtam kívűl más nem tesz be képet amin látszódna glow... nem értem miért nagy kérés. Ezzel nyugtatják magukat,hogy jó ez jó ez? Nem tökéletesre vágyok de ennyi pénzért ennél jobbat várnék el már bocsánat és ha elég nagy szórás van azonos modelek közt akkor egy normális quality controllal megoldható lenne,hogy selejtet ne áruljanak,dehát nem egy ilyen világban élünk meg amíg a legtöbb user belenyugszik ezekbe a "hibákba"..

    Talán holland? oldalon néztem a 3 tipusról tesztet és ips glow/blb képeknél nagyon jónak tünik az FI27Q így lottózással tuti van jó belőle. Kérdés,hogy 1.2DP-el 165hz+hdr400 valszeg off talán 120hz belefér? Nem tudom a sebességeket de 144hz 8bit(10bit-HDR10?)-hez 1.2-es dp elég amugy nem?
    Amúgy ha 14napon belül cseréltetem akkor újra él a 14nap? Vagy csak ami megmaradt belőle? :DDD

    szerk.: amúgy színek,response tényleg eszméletlen jó de mivel én csak munka után este 6-7 körül ülök géphez nem valami sok fény mellett igy ez a kifogott IPS panel nekem nem adja jelenleg,de amúgy reggel full fények közt is érezhető bevilágítás és amiket pl oazisba kirakott IPS monitorokon nem láttam sose még pixel buddy fekete fullképernyő mellett se így nem is értem.... Meg mondják hogy színt veszít a TN,VA panel más szögből nézve dehát az IPS más szögből meg brutál GLOW-ol ugyan úgy nem előnyös nem szemből nézni ha a képen van fekete... :W

    [ Szerkesztve ]

    There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Új hozzászólás Aktív témák