Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz hunaqua #43658 üzenetére

    igen nekem is volt ebben részem. Itt írtam is róla több mint 1 évvel ezelőtt. [link]
    Ő egy 15 éve szakmában lévő közismert helyi szerelő, több embere van,kijött hozzám és azt mondta felejtsem el a Daikint, az Rcool teljesen magyar klíma és Pécsen gyártják, annál halkabb klímát ő még nem látott és fél árban van ( az árban se volt teljesen igaza) ezt hazudta egy 15 éve ebben dolgozó, hogy ez miatt ne aggódjak lesz hozzá alkatrész, mert magyar.( arról ne is beszéljünk, hogy 5 kW modellt akart erőltetni nappaliban.) Közben itt a dohányboltban nálunk ő szerelt fel egy Rcoolt állandóan szopnak vele, mert nem akar meleg levegőt igazán befújni ,fűtésnél langyoska levegőt fúj ami 2 méterről már hidegnek hat és nem tudja megcsinálni a fickó. Most az az új kifogása, hogy az oda kicsi.... Decemberben szereltek fel infrapanelt az eladó lányok feje fölé, hogy ne fázzanak.
    Ők ajánlották nekem ezt a szerelőt hogy milyen frankó még anno, mielőtt nekik felkerült ez a klíma.( A frankó azt jelenti sok embernél, hogy olcsó)
    A faszi csak kínai klímát szerel, nekem Fujitsura azt mondta tud ajánlatot hozni, mikor látta hogy nem boldogul velem az rcool ajánlattal, azóta is küldi.
    Amúgy mindenki ismeri itt a környéken és jónak tartja, mert olcsón dolgozik és sokan azt nézik, hogy ő 220 ból felrak egy Rcool klímát miközben mások 330 + szerelésért kínálgatnak japán " szar drága" klímákat.de akár egy Gree is eléri sok helyen a 300 ezres határt...
    El sem kell mondanom mit tartok korrektebb hozzáállásnak, azt hogy Windy azt mondja nem látja biztosnak a márka hátterét a saját szemszögéből vagy azt amit ez a szerelő hazudozott össze nálam. Én nem ismerem windyt semmit nem szerelt nálam soha, de ne viccelj már. Tökéletesen korrekt hozzáállást tanúsított a kommentjében én is előbb rakatnék egy Midea-t vagy egy Greet fel magamnak amik hosszú ével óta jelen vannak a piacon.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák