Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • nyunyu

  félisten

  válasz SunMount3r #33774 üzenetére

  Ami viszont bejátszott mint negatívum azt igazából nem tudom minek a rovására írható: szoftver, a Logitech által használt wireless technológia kiforratlansága, típus vagy darabhiba, vagy valami rendszerhiba (USB port), de az asztali gépemen ha hátra dugtam a vevőt, akkor néha kimaradt a jelátvitel

  Szamitogephaz fembol van, hogy arnyekolja az elektromagneses hullamokat, alaplap+periferiak ne zavarjak a kulvilagot.
  Ha hatulra dugod a vevot, akkor az eger sem fog ellatni a vevoig, mert a rovidhullamok nem tudnak ugy kerulni, mint a par kiloherzes jelek, a fem arnyekolason viszont nem tud athatolni.

  Egyszerubb elore dugni a vevot, mint a fizikat megeroszakolni.

  Input lag? Biztos van, nekem nem tűnik fel. Ami miatt mégis leszerelném az "öreget" az a súlya, a szenzora és a görgője. Szerintem egy olyan gamer-nek mint én ez is tökéletesen megfelel, pedig a kifejezetten játékos wireless egereket még nem is próbáltam.

  Problema az, hogy nem nagyon fogsz talalni az MX Revonal konnyebb komoly drotnelkuli egeret, mert mindegyik 150 gramm korul mozog akkuval/elemmel.
  Valamivel kisebb M705-re peldaul 138-at irnak, Perf MX 148, MS Explorer 153.

  Szenzorral nekem semmi bajom, gorgo viszont idovel szeret nagyon elkopni, tartalek egerre lefokozott elso Revomat nagyon nem szeretem hasznalni, annyira troparament a gorgoje, kiszamithatatlan a viselkedese.

  Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés