Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz Synthwave #85025 üzenetére

    Jó mondjuk itt egy poll, bár ez se bizonyít sokkal többet, csak hogy elég sokan szerették, akiknek volt: [link]
    Itt a fórumban csak egyvalaki említi, hogy van quake pro gamer ismerőse, aki használja, és elégedett vele, szóval a legtöbb pro gamer úgy volt vele, mint te, hogy wireless? Az csak szar lehet. Aztán hanyagolták is. Nem találni róla semmi érdemleges tesztet egyáltalán és általában csak úgy írnak róla, hogy G5/G7.

    Egyébként az input lagról volt szó, ami ugye szerinted valami baszott nagy, szerintem meg gyakorlatilag mindenki szerint, aki használta, és írt róla, nem létező volt, nem a súlyról, vagy egyéb paraméterekről. Erre hozzál valami bizonyítékot. Én olvastam azóta párszáz fórum bejegyzést vagy cikket, de nem találtam senkit, aki a lagra panaszkodna, még igazából te sem írtad róla ott és akkor, utólag meg simán lehet, hogy összekeveredett mondjuk az MX1000-el, amit gondolsz róla, mert már régen volt.

    Nincs köze, viszont ezek az egerek nem valóak textil padra, ha azon próbálod őket, az nem túl nagy szakértelemről tanúskodik.

    Próbálok szerezni egyet, hátha találok valamit elfogadható áron használtan. Még ha nem is megy, akkor is jó lesz 3d szkennelésre a forma miatt.

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák