Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz inf3rno #85021 üzenetére

    "Igen? Hol, mikor, mit mértél?"

    Egen. Itt a szobában, ha jól emlékszem, tizenéve, és a fejbőrömön négyzecentiméterenként elhullajtott hajszálak számát mértem, ami végül jó sok lett. ))

    "Lehet, hogy túl keményen szelektáltok"

    Nem, sőt, az utóbbi időben már talán túl engedékenyen is, bár mostanára a random kínai OEM-ek között is szép számmal vannak használható (mi több, egyenesen korrekt) darabok, nincs az az általános gyalázat, mint régen. Viszont ez jópár évvel ezelőtt visszatérő téma volt, mikot a Philips TwinEye szenzoros meg hasonló retkek nem kerültek be, és egy-egy "prof" (persze nem topiklakók, csak betévedő random emberek, akiknek nem tetszett a kérdésükre kapott válasz) lázadt emiatt.

    "Mondjuk akkor nem tudom a G603 hogy maradt bent az ajánlottak listáján, amikor szemétre való az ergonómiája alapján"

    Azt hittem, ezt egyszer már letisztáztuk. Úgy, hogy egyrészt teljesít egy hardveres normát, másrészt akik az ajánlót írják, azok tudják, hogy az ergonómia végtelenül szubjektív, ahány ember, annyi kézméret, preferencia és egérkezelési stílus, így nem annak alapján kerülnek bele modellek, hogy szerintük mi a komfortos (ilyen irányelvekkel elég sivár lenne a lista; részemről lenne benne vagy 8-9 patkány, és az már stretching it, oszt kifújt). Személyes blogon megfér úgy, szakmai topikban ellenben tragikomikus volna. Meg nem is az alapján készül, hogy inf3rno szerint mi a kényelmes. :)) Abszolút baráti jótanács: aki úgy javasol neked bármit, hogy egyértelműen kijelenti, hogy az kézreáll, addig menekülj, amíg lehet – a pénztárcád és az idegrendszered nagy valószínűséggel meg fogja köszönni!

    "A tényeket bizonyítani szokták, de tőled nem láttam semmilyen bizonyítékot eddig, csak véleményeket."

    Azért nem csak tőlem. A tömeget illetően meg elég egy digitális mérleg. Fejből nem emlékszem már rá, de 134 grammot találtam (120 körül rémlett). Pontosítok; ez már nem is terméskő, hanem majdnem megalit, 100 százalékos objektivitással kiadható a belépő a legnehezebb kurzorherghelők díszes pantheonjába . Yikes. FPS-hez yikes³ kategória, de ezt a világ bármelyik vonatkozó szakmai fórumán megmondják neked, nem csak itt.

    "függetlenül attól, hogy nemzetközi beválogatós vagy meghívásos alapú versenyeken játszott..."

    Pics or it didn't happen. ;] Amúgy ha happened, ez még mindig csak te vagy, hol vannak a többiek? Viszont az, hogy valaki jót puffog, annak nem egyenesági következménye, hogy hardvertanácsért hozzá kell fordulni, érted. Persze nem hátrány, ha az ajánló fél nem egy katatón zöldpaprika online, de önmagában kevés; inkább csak nyomatékosító tényező, mintsem alapkövetelmény.

    "De ebben már legalább 5x igazat adtam, hogy fos a 60Hz monitor a mostani 120-144-200Hz-es monitorokhoz képest."

    Semmi olyat nem írtam ezzel kapcsolatban legutóbb, amiben igazat kéne adni. You missed the context, ami az lett volna, hogy nem csak a monitorral lehet megjátszani a "megszokom a fizikai mozgatás és annak eredménye közti kávészünetet, majd előre úgy kalkulálok" történetet, hanem a beviteli eszközzel is.

    "Leírtam többször, hogy egyértelműen a vezeték miatt volt,"

    My bad, csak annyira abszurdnak hatott ennek a feltalálása után, hogy nehezen ülepedett le.

    "Persze, én is tudom, hogy igazam van."

    Tudom, egy kész veteményes biztosítja a hátadat. ;] :DDD

    "Venni maximum akkor veszek G7-et, ha találok olcsón. Akkor szívesen elküldöm, ha le akarod mérni az input lagját."

    Nem van 1000 fps-es kamerám.

    mod: "Esetleg ki is próbáltad, vagy a G5 után már elfogyott a türelmed? Mondjuk ha azt is textil padon nézted, akkor kb. tökmindegy"

    Nem tudom, hogy a wireless lagnak mi köze a padhoz (segítek: az égvilágon semmi), de nem baj. :)) Mindenesetre műanyagon sem ment a perfect control nagyon 1,5-2 m/s fölé, so...

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák