Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Gerisz #7998 üzenetére

    :C
    Nehéz erre úgy írni, hogy ne kísérjen egy Aranysárkány vörösen parázsló tekintete, s az orrlyukaiból gomolygó kénes füst ne változzék lángtengerré. :)
    Amiket ti írkáltok itt, az a szint szomorú. Persze nem is vártam mást.
    MMO-hoz, TBS-hez biztos jó, talán még RTS-hez is (bár ott engem már kikészít), de FPS-hez... Márpedig a legtöbb játékos lelkületű egyén, aki egértippért jön ide, ezt a műfajt nyúzza leginkább.
    Azt meg végképp nem értem, hogy minek ajánljak valamit, ha FELE annyiért SOKKAL jobb alternatívák vannak, igaz, talán nem olyan csicsásak. A kedvencem, hogy beakad mindenbe a kábel. Egy kis darabka cellux csodákra képes.

    Azt nem értitek meg, hogy az USB-port frissítéséből adódó késleltetésre még rájön a wireless adatátvitelből származó késés. Ha eddig 125 Hz-en használtad az egered (8ms), ez lehet, hogy fel sem tűnik (most MS X8-ról van szó), de ha 500/1000 Hz-en, akkor már igen. Már, ha a neuronjaid elég fürgék.
    De ez pont olyan dolog, minthogy nagyon sokan úgy vélik, hogy fölösleges 24 fps-nél több, mert annyitól már folyamatos mozgást érzékel az emberi szem. Elméletben igazuk van, gyakorlatban nem. :)
    A PM remek ötlet, nem szeretnék ideiglenes felfüggesztést. ;]

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák