Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    Előzmény: [link]

    Akartam egy tesztet az MX Revo-val is (ha már benne vagyok), de úgy tűnik a receiver-e beadta a kulcsot. :( A Win7 fel se ismeri, pedig fél éve még jó volt. (El van ferdülve az USB dugója, hogy mi történhetett vele ez alatt az idő alatt, azt nem tudom. :(( )
    (Kár lenne veszni hagyni, lehet majd E-baj-ről nézek egy replacement receiver-t, vagy hasonló... :F )

    Most gondoltam teszek egy próbát és a Logitech Connetion Utility-vel, az instrukciókat követve sikerült is elsőre összepárosítani a vevőt az egérrel. Mondom hű de jó, működött is rendesen aztán betöltöttem a Mouse Rate Checkert-t (150 körül mért) és a Mouse Tester-t, de mikor beírtam az 1000-es értéket a MT-be, hírtelen megszűnt működni az egér. Azóta vagy 8x próbáltam ugyanúgy újra párosítani megint az egeret, de semmi siker. Nincs valami tipp, hogy mi történhetett, vagy mit csinálok rosszul?

    A Replacement Receivert-t kerestem már az Amazonon, de már régóta Out of Stock. Azt hiszem ezt a lehetőséget elfelejthetem...

    Ha nem lesz megoldás a problémára magát az egeret (működő receiver nélkül) vajon mennyiért lehetne eladni, mert szerintem annak semmi baja, csak ugye így nem működik?. De pl. valakinek akinek már volt ilyen és pont az egere ment tönkre és van egy receiver-e talán vevő lenne rá...??

Új hozzászólás Aktív témák