Új hozzászólás Aktív témák

  • eami

    addikt

    válasz salytmasztor #34794 üzenetére

    Kérdeztem. Szépen. A választ is megkaptam, nem is volt egyéb kérdésem. Nem tudom minek kellett tovább csavarnod (vagy is azért sejtem... :U )

    Amiket korábban írtam jó részt most is tartom. Többségünk nem ismeri egymást. Nem tudom miért gond az ha valaki TÉNYeket kér a tanács mellé. Nem csak azt hogy az gagyi, foscsi. Ha valakinek nincs kedve esetenként részletesen meg is indokolni a tanácsát akkor annak nem is feltétlenül kellene tanácsokat osztogatni (Értsd nem kell ám mindig megindokolni, de ha valaki kéri akkor igenis meg kellene mert amúgy meg könnyen hiteltelenné válhat).

    Miért számon kérés az ha valaki többre kíváncsi egy két szavas válasznál?

    Nyilván a jobbat kell ajánlani, de hogy pl arról a 10es listáról csak "1 van ami valamit ér" meg a "tudok azoknál jobbakat is ajánlani ezért és ezért" között nem kicsi különbség van.

    Amúgy talán vitatod hogy wirelessről semmi tény sincs írva az összefoglalóban? De a lézeres egerek általánosan negatív színben való feltüntetés sincs túl magyarázva.

    De ha ennyire tényeken alapuló tanácsokat osztogatsz, akkor kérlek tényekkel győzz meg és egyben mutass jó példát a saját egeremen keresztül.

    Még csak pár napja használom a Logitech g700s és úgy néz ki hogy jól választottam. De mindenki más okulására kérlek szépen fejtsd ki TÉNYekkel, hogy ennyi pénzért (23k újonnan) melyik másik egér érte volna meg jobban és miért? Mik az előnyök / hátrányok, pro / contra?

    ha veszed a fáradtságot akkor fejtsd ki, őszintén, tényleg kíváncsi vagyok. köszi :K

Új hozzászólás Aktív témák