Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz salytmasztor #34794 üzenetére

    Fölösleges ennyit írnod, semmi értelme - de tényleg semmi. Nem vetted még észre? Most konkrét személytől teljesen függetlenül. Én az utóbbi hónapokban már csak ezért ~500 hozzászólásonként nézek be egy napra.

    tl;dr: Mindenki olyan csiricsáré vackot vesz egy akármilyen idióta "review" alapján, amilyet csak akar és annyiért, amennyit nem szégyellnek elkérni érte. Nem az én pénzem, nem nekem kell használni, innentől fogva nem igazán érdekel.
    Ha valaki szerint a 2x2=5, akkor annyi, ráhagyom. Minek fárasszam magam? Don Quixote óta tudjuk, hogy értelmetlen.

    Alkalmanként (amikor kellő info felgyűlik - lassan esedékes) majd frissítem az 1.hsz-t, de azt is csak kb. a magam szórakoztatására. Legalább elvagyok vele.
    (Privátok meg ugyanúgy jönnek - úgy látszik, nem sok köze van hozzá, hogy koptatom-e itt fölöslegesen a gombokat vagy sem, próbálok-e értelmező olvasást tanítani vagy sem. Halleluja.)

    A 3 hónap Dynablasterezésen edzett és abszolút releváns vadszakértői elemzésekkel ugyanez a helyzet. A net 90+%-a úgyis ilyenekkel (meg marketing lmao-val) van tele, akkor az a +1 nem oszt, nem szoroz. Nem az én nevem van a fejlécében, nem én fogok miatta végfelhasználóként potenciálisan szopni, innentől fogva nem érint.

    Mindent összegezve: emberi kapcsolataim jórészét is hasonló okok miatt építettem le; kíméli az idegrendszert.
    Tégy te is így.

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák