Új hozzászólás Aktív témák

  • zsoltnyiri

    tag

    válasz jaffa 2843 #34668 üzenetére

    Rendben köszönöm, DA-t akkor ki is húztam :))

    A kérdéseidre a válasz:
    Hogy fogod az egeret? - Főleg claw grip
    Milyen érzékenységet használsz? (cm/360) - öö fogalmam sincs, de elég gyorsan használom. Egy kis egérpadom van jelenleg is így szoktam meg. Windows sensitivity 7/11 és 1600 dpi-n van most az egér, szeretem ha gyorsabb.
    Maximális keret? - 20 körül
    Kellenek-e plusz gombok? (oldalt, tetején, stb) - oldalt jó lenne ha lenne 2 a hüvelykujjnál, de 1 még nagyon max belefér (SS Kana v2)
    Milyen játékokkal játszanál? - Eddig főleg WoW, LOL és társai, de mostnában rászoktam a BF3-ra, ezért gondoltam nem ártana egy kevésbé hulladék egér mint ami jelenleg van :)
    Zavar-e a prediction? - fogalmam sincs
    egyéb:
    Bármi ami eszedbe jut, vagy fontosnak tartasz. Pl: LOD, forma, súly, kábel, felület, belső memóra, stb..
    - Most elég merev a kábele az egérnek ez azért zavaró. LOD jó lenne ha alacsony lenne, forma meg viszonylag kicsi és claw grip. Csicsa, világítás belső memória stb hidegen hagy.

    DA kiesésével maradt a Logi g302-re várás, SS Kana v2, KPM (formája lehet zavarni fog) vagy Zowie fk2 (e felé hajlok). Amitől kicsit félek, hogy nem ismerem a márkát, és csak 1 év garancia van rá a SS 3 évével szemben. Mennyire tartosak ezek az egerek? Valamint miben nyilvánul meg, hogy Huano kapcsoló van bennük Omron helyett?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák