Új hozzászólás Aktív témák

  • kemotox

    addikt

    válasz Dtomka #34682 üzenetére

    Az új Logikról elég jókat hallani. Nyomat valami hangzatos marketing bullshitet a Logitech (valami Delta Zero Mega Giga HyperSzipiSzuper Engine Space Technology Designed by NASA bla bla mittudoménmi a neve), de állítólag tényleg működik és nem is rosszul. Valami olyasmiről van szó ha jól tudom, hogy van egy kis proci az egérben ami ha nagyon gyorsan húzkodod az egeret akkor működik és felturbózza a szenzort, hogy jobban reagáljon, vagy valami ilyesmi.
    G402 pl kifejezetten tetszetős darab, egy olyat én is elfogadnék. (G502 is fasza biztos, de nekem személy szerint nem jönnek be túlságosan az extra dolgok, és nem fizetnék értük pluszban, ha úgy sem használnám - pl. görgő döntögetés: volt olyan egerem ami tudta ezt, de soha nem használtam. Meg hát nehezebb a 402-esnél, de ez is preferencia kérdése.)
    Razer Deathadder is fasza, nekem is van egy csak sikerült elkurelnom :D De amíg jó volt addig csíptem. (Olyan, mint ami a listában az ötödik)
    Én wireless egeret azért nem vennék, mert dög nehéz az akksitól/elemtől, és a jól ismert Murphy törvényeknek megfelelően mindig a legrosszabbkor merülne le :P

    G402 amúgy ebayről megjön annyiért, mint a Taipan, de ha jól emlékszem azt írtad, hogy ebay nem játszik. Itthon megvehető +3 ezerért. Elgondolkodtató. Persze 3 ezerből már egy jobbféle egérpad is kijön, vagy akár sok korsó sör is.

    lordjancso: Hát jah, Razer maradt a letisztult kinézetnél, Logiéknál meg szerintem eléggé elszaladt a ló az ilyen futurisztikus dizájnt illetően :D Bezzeg a régi MX510-518 asok milyen szépek voltak a maguk kis gyűrött selyemrongyra emlékeztető festésükkel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák