Új hozzászólás Aktív témák

  • TigerCat

    nagyúr

    válasz eami #34665 üzenetére

    Mac-en alapértelmezetten így működik a rendszer. Rádugod az egeret és ha lassan, pontosan akarsz dolgozni, 100 év alatt jutsz el a monitor egyik feléről a másikra. Ha viszont gyorsabban húzod, simán kiszaladsz. A görgetés dettó. Persze szerintük ez a jó, de nem véletlenül van tele a net "Mac OS X mouse acceleration disable" találatokkal. Míg tapipadon nagyon praktikus, egérrel használhatatlan. Ez az egyik fő ok, amiért munkában hamarosan visszaváltok Windows-ra.

    Szinte bármennyit megadnék egy jó egérért, amit pár hozzászólással feljebb meg is fogalmaztam, de blindre nem akarok bevásárolni. Mac-en pedig tényleg lutri, hogy jó lesz-e, vagy sem...

    Újabban sajnos fáj a kezem az egeremtől, (a trackpad-től is) pedig nagyon szeretem, megszoktam a működését. Talán nagyobbat kellene választanom. Amíg az ember fiatal, vagy a játék a lényeg, egész más szempontok alapján választ, de 8-10 órás aktív használat után az ergonómia igen csak fontossá válik. Hogy valóban jó lesz-e, azt csak kipróbálással lehet kideríteni.

    ♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

Új hozzászólás Aktív témák