Új hozzászólás Aktív témák

  • kemotox

    addikt

    válasz dobragab #34350 üzenetére

    Hmm.. Hát igen a G400s el szemezgetek már egy ideje... MX510 et használok és nagyon szeretem, csak idegesít a 400DPI, lassú nekem, 800on meg csak akkor megy ha felrakom a progiját. Amit meg utálok minden egyes winfos telepítésnél megtenni, Linuxra meg nincs is (Ahogyan gondolom LGS sincs). Ezért lenne jó, ha hanyagolhatnám teljesen.
    Jó tudni, hogy a G400s alapból 800on megy, így újra megjött a kedvem hozzá. Utóbbi időkben a G402-t nézegettem, annak van RAM-ja.
    Ez a félrenyomós dolog viszont... Meg így megint kilőve két gomb, fölöslegesen vannak csak ott. MX510esen konkrétan semmire nem jók a görgőnél lévő gombok, alatta-fölötte ami van az tök ugyanaz, mintha görgetnék, a legalsó meg 8.1 alatt nem is funkcionál. Ezért gondoltam, hogy kiöntöm valami gyantával a gombok kis lyukacskáit, és lefestem, és olyan lesz, mintha nem is lennének (rohadtul zavar, hogy ott van három gomb és semmire nem jó, akkor inkább ne is legyenek :D). G400s-re vajon rámegy az MX510 burkolata?? Mert akkor ki tudnám így lőni a "fölösleges" gombokat anélkül, hogy szét kéne barmolnom a G400s burkolatát. Az lenne az álom egér basszus, jó kis megszokott forma, 800 DPI, semmi fölösleges gomb, csak a két oldalsó amit nagyon megszoktam az évek folyamán. (Érdekes, hogy játékban egyáltalán nem használom, viszont ha épp oldalsó gomb nélküli egeret használok, akkor netezés közben az idegemre megy a hiánya :D)

    Szerk: Habár jobban belegondolva elég nehéz azokat a gombokat véletlenül megnyomni. A progiban át lehet bindelni őket? Mert akkor végülis bevállalható lenne, hogy felrakom, bebindelem valamire amire jól esik. Aztán ha még is másik gépen kell nyomulni vele, vagy átmegyek Linuxra, akkor nem lesz olyan funkciója mire beállítottam, de legalább nem kapok agyfaszt amiért hirtelen tök más sebességgel ficánkol a kurzorka.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák