Új hozzászólás Aktív témák

  • arcitec

    addikt

    Agyon dícsértem a G602-t és már nincs is meg. Alapjaiban nem egy rossz egér, de csak belekerült a bogár is a fülembe - itteni tapasztaltak - ami már kíváncsívá tett , de a végső lökést a plusz gombok tették be az oldalán és a hüvelykujj "tartó rész oldalt így együtt. Mindig megcsúszott az újjam - csúszik az a "vájat" és hozzáért a kifejezetten - nekem - bumszli, kiemelkedő a síkból, oldalsó 6 gombhoz. Ráadásul a működésük is durva és hangos.Szintén a DPI-felbontást állító gombok kiemelkednek és a bal klikk használatakor csak hozzá hozzá ért az újjam. Nos ezek annyira zavartak, hogy úgy döntöttem nem nem nem kell.
    Kiváltottam a G502-re. - Tudom G402 az ár / érték legjobbja - de így lett árban paliban a csere, no meg a G502 oldalt ( bal - jobb) szilikon szerű tapadós bevonat van. Kevesebb bal oldalt a gomb és szintben van a felülettel nem emelkedik ki. Nekem ez nagyon, de nagyon sokat számít. DPI állító gombok is szintben vannak. Így már sokkal jobban használható számomra. Azt nem győzöm hangoztatni ez csak egy fajta igény vélemény és ha van még valaki akinek ez számit talán figyelembe veheti. Van akinek már ez is nehéz - ez is egy igény - de nekem nem az - főleg hogy a G602 151gr - , a G440-en úgy csúszik mint a sicc.
    125gr kb 10 cm-es vezeték darabbal és a súly fedél nélkül 117gr, speciel nekem a 125gr ezen a padon megfelelő.A görgőt most még csak a netes scroll-ra használtam , szabadon futón használom, így szinte hangtalan, nekem ez a mód jelen állás szerint bevállni látszik. A gombok működése és hangja ezen a példányon egyforma és finom, nem hangos.A vezeték juj juj.... Nos, az a fonott vezeték olyan könnyű és sikerült is kiválóan beállítani, hogy szinte mintha nem is lenne. Ezek most főleg ergonómiai szempontok voltak, még nem használtam annyit, hogy a müködéséről most itt szamárságokat írjak , de érzetre ez az egér tényleg jobb mindenféle szempontból.Tanulság ki kell próbálni és egy kis próbácska talán nem is elég, főleg ha egy drágább példányban gondolkodunk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák