Új hozzászólás Aktív témák

  • rgeorge

    addikt

    Tudom, hogy itt inkább játékra való egeret keresnek, de hátha.
    Notebook mellé vezeték nélküli egeret keresnék, kifejezetten nem Bluetooth-ost. Jelenleg egy Logitech Mx Anywhere-t használok, előtte VX Nano-t, mindkettőben rakoncátlankodtak a mikrokapcsolók (szokásos egy klikkre duplaklikk vagy nem klikk). Most kétszeri garanciális javítás után már a tudat is zavar, hogy el fog romlani egy idő után, ráadásul a klikk hangja is idegesít, megváltozott az első javítás óta, nem csak a hangja, de a kattintás érzetre is más, mintha valami roppanna belül.
    Egyrészt érdekelne, hogy van-e mód olyan mikrokapcsolót betenni ebbe az egérbe, ami nem csak megbízhatóbb (ilyet tudom, hogy lehet), de halk is. Másrészt keresek olyan csere-egeret, ami USB miniatűr vevővel rendelkezik, elég jó és halk a kattintása. Tegnap végigkerestem itt az egér-teszteket, és a Hama Wireless 8 egérről olvastam, hogy szinte néma a kattintás (kár, hogy csak piros van).
    Köszönöm, ha valaki tud segíteni.

    Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

Új hozzászólás Aktív témák