Új hozzászólás Aktív témák

  • Corvin0716

    tag

    válasz NY124 #33900 üzenetére

    Attól függ mennyire akarsz komplett tesztet, tehát pl. arra is kíváncsi vagy-e, hogy ki milyen kombinációban használja bill-egér-egérpad hármast. Én azért nem javaslom, mert a kérdőívet kitöltők száma szvsz fordítottan arányos a kérdőív hosszával. Talán célszerűbb lenne mindegyiknek külön-külön egy rövidebb kérdőívet összedobni.

    Az első kérdésnél a kérdés megváltoztatásával értelmét vesztette a 4. opció. Amit atidzsiforc ír, azt inkább több választási lehetőség engedésével, vagy pl. egy "vegyesen" opcióval kellene kiküszöbölni.
    Még talán azt is megkérdezném, hogy ki hanyadik egerét használja éppen (így több infóval szolgálna pl. a kedvenc egered kérdés is, hiszen amíg egy 12 éves talán első gamer egerét nyúzva nyílván azt adja meg kedvencnek, addig egy tapasztalt öreg róka a 30. egere után már nagyobb rálátással bír a teljes kínálatra, így a válasza is érdekesebb lehet). Talán egy egérpados kérdést is betennék még annyiban, hogy "Mennyire tartod fontosnak egy minőségi egérpad használatát?" vagy vmi ilyesmit. Egyébként tetszik a kérdőív.

    Szerk.: Ja még annyit, hogy én szétszedném a kedvenc és az álomegér kérdést. Kedvenc ugye csak olyan egér lehet, amit használtál is már, az álomegér meg az, amit vennél, ha nem számítana a pénz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák