Új hozzászólás Aktív témák

  • Imurai

    tag

    Megjött a Gigabyte M6900 + a QcK Mass
    Egyelőre elégedett vagyok vele, az én igényeimhez megfelel, nagyon jó a formája, olyan homorú a balklikk, hogy szerintem nem lesz gond az oldalfal meglétével.
    Kényelmes, ergonómikus egérhez méltóan először kicsit tolakodó, a hogy körbeöleli az ujjakat, de ez rögtön elmúlik. Nekem korábban probléma volt, ha egy egeret elsőre nem tökéletesen fogtam meg, de most csak kicsit meg kell szorítanom, és rögtön belesimul a tenyérbe. A fő gombok hangja kissé gagyi hatású, de legalább könnyen járnak, nekem ez fontosabb. Örülök a tetején lévő kis fényeknek, segítenek az éjszakában is megtalálni, de nem oyan reflektorok, mint pl a DeathAdder görgője volt.
    Egyelőre 1200 és 800 dpi-k között váltogatok, asszem a 800 marad majd.
    A 4. és 5. gombok jó helyen vannak, bár kicsit fura a nyomáspon tjuk, de ez kb minden egeremnél így volt (Deathadder 3.5 és Ikari) A fogás nagyszerű rajta, a gombok megfelelően vannak elhelyezve, az ujjak rögtön megtalálják őket. Még a görgőt is, pedig az nekem (mivel az ujjbegyeimben nincs tapintás) mindig nehéz volt.

    Összességében nagyon elégedett vagyok vele, nekem a szenzor úgyis lényegtelen egy bizonyos szint fölött, szóval bang for a buck!

Új hozzászólás Aktív témák