Új hozzászólás Aktív témák

  • dobragab

    addikt

    válasz Sotyks94 #32821 üzenetére

    Elsőre azt mondanám, vegyél egy G500s-t 15k-ért, vagy még egy G500-at 12-13k-ért ebay-ről. De aztán elgondolkodtam azon, hogy biztosan a legjobb egeret használtad-e eddig. Egyvalami biztos: nem a legjobb módon.

    A low-sens játékosok (te biztosan annak számítasz) az egér DPI-jét max. 800-on (de van, aki csak 400-on) tartja, mert a szenzorok ebben a tartományban a legpontosabbak, követik legjobban a gyors mozdulatokat. Javaslom, hogy már a mostani egereddel is a Logi szoftverben vedd vissza annyira a CS:GO-hoz tartozó DPI-t, (remélem, win csúszka középen van), és az in-game érzékenységgel állítsd be a cm/360°-ot ugyanannyira, mint előtte volt, ezzel javulni fog a pontosságod. (Ne izgulj, az in-game érzékenységet nem kell addig feltolni, hogy ugráljon, pixelpontos lesz így is.) A 2-3000 DPI igen magasnak számít. Én 1800 DPI-n, minimum in-game sens mellett 7 cm-en fordulok 360°-ot. Ami elég extrémnek számít errefelé.

    A low-sens játékosok, pláne fingertip fogással többnyire nem az ilyen baromi nehéz, nagy egereket használják, épp ellenkezőleg: a picike, könnyű példányokat. Ha nem kéne két prog. gomb az oldalára, tuti azt mondanám, hogy G100s. Így viszont inkább G400s-t ajánlanék, ha az előd G400 megbízhatóságát örökölte, akkor várhatóan nem lesz vele gond. (Kábelre vigyázni, nem hagyni, hogy megtörjön.) Jóval könnyebb, ez biztosan megszokást igényelne.

    Ebben az árkategóriában azért szépen lehet válogatni. G402, G502 is játszhat, csak azok annyira újak, hogy fogalmunk sincs a tartósságáról. (Én eddig csak Logitechet ajánlottam, mert a min. két oldalsó gomb nagyon leszűkíti a kört. És ezekről tudom, milyen jól programozhatóak, mivel az összeshez ugyanaz a szoftver jár.)
    Egyébként itt tudsz még keresgélni.

    Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

Új hozzászólás Aktív témák