Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz salytmasztor #31967 üzenetére

    "Csakhogy pár egér kb fele annyiba(!) kerül újonnan Ebay-ről, illetve pár típust itthon be se lehet szerezni.
    Ráadásul sokhoz 1 év garit is vállal az eladó. A plusz költség persze az, ha hibás lesz az egér és külföldre vissza kell postázni, de összességében még így is simám megéri."

    Szerintem nem éri meg. Olyan termék esetében, amit Magyarországon nem lehet kapni, egyértelmű az eBay előnye. (A megbízhatóságát pedig kár lenne vitatni, mert számtalan külföldi székhelyű forgalmazó termékei is megtalálhatóak ott, nem "csak" magánszemélyeké.)

    Annak is megérheti, aki egy itthon forgalmazott terméket jóval olcsóbban szeretne megvásárolni, ugyanakkor úgy áll hozzá, hogy ha meghibásodik, akkor "benyeli" a veszteséget, és vesz egy másikat.

    Akinek viszont a jótállás fontos, és az, hogy ne legyen "macera" (postázgatás, saját költségre, stb.) a garanciális jogok érvényesítésével, az itthon fog vásárolni. (Megjegyzem, az is, aki támogatni akarja a hazai vállalkozásokat.)

    Ilyen formán én is egyetértek azzal, hogy a nyitó hozzászólásban szükséges lenne az egyes "ársávok" megjelenítésére, azokat pedig a hazai üzletek árai alapján kellene meghatározni. (És továbbra is tartom, hogy több alternatíva felsorolása lenne szükséges.)

    Tessék megnézni itt a PH-n a többi hasonló "milyen XY terméket vegyek?" témát!

    Minden egyéb esetben nincsen értelme ennek a topic-nak, hiszen a nyitó hozzászóló, és a többi pár "pro" törzstag úgyis "tud mindent", eBay-ről vásárol, tudja, hogy mit vásároljon... aki pedig nem tartozik ebbe az elit körbe az le van hurrogva, vagy nem kap segítséget, különféle sablon indokokra hivatkozva.

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák