Új hozzászólás Aktív témák

  • atee

    őstag

    válasz Zigi #31925 üzenetére

    Kiket nevezünk mértékadó pro játékosnak? Szerencsére elenyésző azok száma akik ebből élnek. (Van elég ingyenélő így is) nevezzük pronak azokat akik valamilyen ligában rendszeresen játszanak, egyénileg vagy klán szinten. Ez már nagyobb merítési lehetőség, de még így is a játékosok viszonylag kis % tartozik ide.
    Volt néhány napja itt egy lista amiben, ha jól emlékszem q3 játékosok egerei voltak összeszedve. Nekem ebből a listából két dolog jön le. Azon túl, hogy az optikait többen használják.
    Vannak akik lasert használnak, biztos nem tartanak fegyvert a fejükhöz, hogy azt kell. Tehat jól használható ez a technológia is.
    Nagyon sokan használnak 1.1a egeret aminek szerintem nem csak az az oka, hogy valóban jó egér, mert tényleg az.
    A pro játékos kényes az egérre. Emlékszem amikor jobban belemerültünk az FPS játékba, magyar és külföldi ligák, eq verseny. Tehat mondhatjuk hogy pro játékosok voltunk az átlaghoz képest mindenképp. A többség 1.1a egérrel játszott.
    Nagyon más alternatíva nem is volt. Még a normális egérpadokat is külföldről rendelgettük. Az ms formája a kezünkhöz nőtt... és ha már lett is volna más választás. Akkor is maradtunk a megszokott formánál, mert egy egér csere aminek más volt a fogása azt napokig tartott megszokni. És ezért ez a forma így szállt apáról, fiúra... pro gamerekről mindenkire. Amit jól tükröz az is, hogy ma hány gyártó nyomja ugyan azt a bevált formát.
    Szerintem a teljes képhez és sikeréhez mindezek hozzá járultak, hogy ilyen sikeres egér volt és az a mai napig is.

    Ami meg a ps használókat illeti, gondolom ők végképp nem igényelnek, hirtelen, gyors fél méteres mozgásokat. A pontosság naluk fontos, de több szenzor felelhet meg ennek az igénynek.

    Elégedetlen felhasználó meg mindig lesz. Olyan gyártó és terméke sose lesz amivel mindenki elégedett. Lehet az Logitech, Razer, Roccat, A4tech stb. Az ms 1.1a egere volt talán ehhez a legközelebb.

    D-day 2002-01-04 01:54

Új hozzászólás Aktív témák