Új hozzászólás Aktív témák

  • A Zéé

    addikt

    válasz Synthwave #31630 üzenetére

    fotós topicokban szoktam segíteni, és ott is vannak rendszeresen felmerülő kérdések, és ugyanazok, sőt sokszor még csak visszalapozni se kéne, és mégis van rájuk mindig válasz, és nem csak annyi, hogy első hsz...

    Nem kell vicc bele, csak amikor valaki lenyitja az összefoglalót, akkor ha egyáltalán elkezdi olvasni és nem ijed meg a wall of texttől, akkor 5 perc után megunja, mert annyi az infó, hogy esélytelen felfogni, de még mindig nem tart ott, hogy ajánlott egereket lásson, akkor jön és megkérdezi. Elolvastam én is sokszor, és még mindig feleslegesen soknak érzem az ott megjelenő infók nagy részét. Elveszik a lényeg.

    a szenzort tartja a legfontosabbnak, de ha valaki nem gémer egérről kérdez, akkor olyan síri csend van, mint Pripyatban az iskola pincéjében. Itt látom a problémát.
    És tudom, hogy le van írva, hogy precíziós munkára csak madzagos egeret, de valahogy csak összehoztam már több mint 100 Archicad tervet vezetéknélküli egérrel, akkor azért úgy gondolom, hogy továbbra is szeretnék annál maradni, mert nekem kényelmes. De hiába kérdezek konkrét típusra, vagy jövök összeszedett kérdéssel sose kapok rá választ. És az elmúlt pár napban nem csak én jártam így.

    Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák