Új hozzászólás Aktív témák

  • daveoff

    veterán

    válasz BReal #30076 üzenetére

    Igen, már pénteken megérkezett, úgyhogy most már van pár nap tapasztalat a G502-vel. Ugye sima G500-ról váltottam, és nekem nagyon tetszik. Fogása nagyon hasonlít a G500-hoz, így hamar sikerült megszokni. A gyenge pontok, amiről Te beszéltél, az nálam egyáltalán nem tűnt fel.
    súly:úgy kezdtem, hogy belepakoltam 3db 3,6g-os súlyt, hogy a G500-nál megszokott súly körül legyen érzésre
    orrnehézség:egyáltalán nem tűnt fel, de a te leírásod alapján eleve a súlyokat úgy pakoltam, hogy hátrább kerüljön a súlypont
    görgő:a görgő teljesen rendben van, kicsit másabb, mint a G500-nál de ezt is hamar megszoktam, talán kicsit hátrább került, nekem simán megy a jobbra-balra döntés
    szenzor:tetszik, de nekem fel kellett tenni 3000dpi-re, hogy hozza a G500 2500dpi-s sebességét, a fórumban olvasottak alapján ez lehet soknak tűnik, de nekem ez az ideális, mert teljesen csuklóból játszok. vettem hozzá egy G240 egér padot, amihez van előre bekalibrált profil, és nagyon pontos rajta az egér.

    Összességében az egér nagyon minőségi, jól néz ki, és kényelmes is. Nekem eddig egyetlen negatívum merült fel, az pedig a sniper gomb, az én egér fogásommal egyszerűen elérhetetlen, így tök fölösleges, még a baloldali első gomb (G5) is necces, de azt még tudom használni. Talán nekem ezért is kényelmesebb a görgő, mert hátrébb fogom az egeret, de nekem így kényelmes.

    LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®

Új hozzászólás Aktív témák