Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    Fejlemények SteelSeries RMA / support ügyben;

    szóval ugye írtam nekik az eredeti ticket-ben, hogy QL-t játszom div3 TDM-ben és hogy ezé mennyire rohadt idegesítő a hiba, amikor practice war vagy official meccs közben jön ki.
    Az egyik support-os emberke néhány percen belül válaszolt is, hogy LONG LIVE QUAKE és adjam hozzá a friend list-emhez. :>

    Időközben ugye jóváhagyták az RMA-t, pedig a vásárlást igazoló bizonylat kint maradt Németországban.
    Ma beszéltem a sráccal QL-en, és azt ajánlotta fel (miután elregéltem neki az RSI-met és hogy mennyire fontos az egér súlya - a Kinzu v2 nemigazánjó PixArt szenzorával pedig egyetértett -), hogy küldenek egy Kana v2-őt, ő meg küld nekem egy Kinzu v1 burkolatot, merthogy a NYÁK állítólag egy-az-egyben kompatíbili. Viszont sokkal egyszerűbb (és számomra a postaköltséget is nullára redukálja), ha el sem küldöm a Kinzu-mat (így a burkolat már nálam van), hanem csak küldenek egy Kana v2-őt, aztán ha nehéznek találom, csak átpattintom a belsejét a FW-halott Kinzu-mba.

    Can this be true? ;_______;

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák