Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    Sziasztok ! A Genius Navigator 535 egerem sok éves használat után kezdi felmondani a szolgálatot, a bal egér gomb néha duplán kattint, néha nem veszi a gép, így elég rossz használni.

    Szeretném lecserélni egy vezeték nélküli egérre. Tudom, hogy nem vagytok oda értük, de nagyon általános felhasználásról van szó, ezzel az egérrel nem lesz semmi játék.

    Olvastam itt a topicban, hogy a logitech-et ajánljátok a jó anyagminőség és a garancia ügyintézésük miatt. Logitechtől ezt néztem ki: T 400 Zone touch, azért ezt, mert találtam ilyet 8ezerért: [link]. Szerintetek ez megéri ennyiért, vagy tudtok jobb vételt? Ebay-en találtam olcsóbbat, de arra nem tudom érvényesíteni tudok-e itthon garanciát, és ráadásul azok refubrished verziók.

    Találtam még ebay-en Logitech Anywhere MX-et, ez 10ezerre jönne ki, továbbá találtam Performance Mouse MX -et 14ezer körül, de a garancia szintén kérdőjel számomra, és szintén ezek szintén refubrished verziók, ahogy láttam.

    14 ezret nem szivesen adnék egy egérért, amire ráadásul garancia sem biztos, hogy van. Kivéve, ha ti mást nem tanácsoltok.. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák