Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    Bedobom ide is a Kinzu v1-ről alkotott benyomásaimat kicsit bővebben, 1,5 hónap használat után.

    Szóval formára szinte WMO, csak néhány milliméterrel kisebb, súlyra is könnyebb 8 g-mmal.

    WMO: 124 x 66,6 x 39,6 mm, 79 g, 3 gomb, 400 cpi, nincs Angle Snapping
    Kinzu: 117 x 64 x 36 mm, 71 g, 3 gomb, 400 / 800 / 1600 / 3200 cpi,125 / 500 / 1000 Hz driverben, Angle Snapping

    Részemről a forma / súly halmazban ezzel gyakorlatilag az élre tör.

    A görgő puhábban jár, ha nem is tökéletesen, de azért érezhetően elkülönülnek a fokozatok.

    3 (+1 profilváltó) gomb, semmi "extra", ami kell. Meg kell említeni, hogy a gombok viszonylag "nehezen" lenyomhatóak, kell egy kis "plusz" kraft hozzájuk -> jó lenne, ha japán Omron-okkal lenne szerelve.

    A kábele lehetne jobb. Braided, amitől elég merev és nehéz lesz. A csupaszítás segítene, de valahogy nincs kedvem ezzel küzdeni.

    A talpak követik a manapság divatos 3 nagyobb glide-sémát. A WMO itt jobb a 4 kisebb méretű talppal - kisebb a surlódási együttható. A csúszás sem egy álom, ajánlott új, minőségi teflont szerezni alá. Abból is lehetőleg vékonyabbat, mert a jaffától rendelt glide-okkal (amik amúgy igen jó minőségűek, amellett, hogy olcsóak) használhatatlan volt ingame az alacsony LOD miatt.

    A szenzorra (STMicroelectronics VT5366) ráférne egy kis javulás. A sok apró, hirtelen korrigálás (értsd lg vs olyan player, aki tud dodge-olni) elég nehéz vele, pont a beépített hardware-es accel miatt. Erős szokást igényel.
    Ez még akkor is érezhető, ha Windows-ban 6/11, EPP off + accelfix is fent van; adott cpi-n a sensitivity-t és cl_mouseAccel-t visszább kell venni, ha hasonló érzékenységet szeretnénk, mint ami korábban volt. Pontos méréseket nem végeztem, de abban sem vagyok egészen biztos, hogy a hardware-es accel görbéje lineáris.

    Angle Snapping nélkül is talán jobb lenne, főleg a pixelshot-ok. Avago ADNS-S3668 belsővel (Razer 3G infra, AS ugyan még mindig van) lenne az igazi számomra.

    Ennek ellenére továbbra is ezt fogom használni (800 cpi @ 1000 Hz @ USB 3.0, Driver 1.0.10, FW 2.9.20, Win 6/11, EPP off, MarkC Win7 accelfix), mert hibái ellenére adja.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák