Új hozzászólás Aktív témák

  • wolfman

    veterán

    válasz nyunyu #27210 üzenetére

    Ha felteszed a SetPointot, akkor korlatozottan atprogramozhato.

    Hiába írod le megint, már első alkalommal is értettem, de mondom, hogy nem szoftveresen van baj hanem nem is kattan, nem lehet dönteni. Érzem hogy meg sem mozdul. Gombként funkcionál, de jobbra/balra meg sem mozdul.

    Ezt a lézer zavarodottságot nem is értem. Állítólag mindenhol, minden felületen tökéletes. Barátnőmnél az asztalon tökéletes, egérpadon tökéletes, munkahelyemen az asztalon tökéletes, nadrágomon tökéletes, még a parkettán is kipróbáltam, tökéletes. Mindegyik helyen hátra van bedugva a gépházba legalább 1m-re az asztal alatt és így tökéletes mindenhol. Itthon meg az asztalon használhatatlan, még ha a gép elejébe (tetejébe) is van dugva. (jó, mondjuk kopott is). Aláraktam egy sárgás A4-es papírt, ezen 90%-osan működik jól, de az előbb kipróbáltam egy hófehér A4-es nyomtatópapírral, azon megint borzalmasan megy.
    Az asztal felülete már biztosan cserélve lesz, mert amúgy is nagyon kopott már, csak furcsa, hogy minden más egér hibátlanul megy rajta.

    Jah és még egy kérdés. Valami kis ügyködéssel keményebbre, kattanósabbra lehet állítani a görgőt? Nekem túl lazának tűnik.

    [ Szerkesztve ]

    „Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Új hozzászólás Aktív témák