Új hozzászólás Aktív témák

  • stargazer

    senior tag

    sziasztok, van egy kis dilemmám.

    érdekelne ez az egér: MS Bluetooth Notebook Mouse 5000 (3ZH-00002) Business

    Kérdés: mivel a bill. is BT-os, nem gond-e ha még egy BT-os egér is bejön a képbe?
    lehet hogy van ebből az egérből több verzió? (business meg nem-business?) nem tudtam egyértelműen kideríteni, de 2féle méretet írnak mindenfelé a neten.

    a toptenreviews-on azt írják, 3,61 inch hosszú, az csak 9+ cm, tehát ez valszeg nem az ami a MS oldalán van. de nem vagyok biztos benne (vagy csak el van írva a MS oldalán).
    a lényeg hogy valami klassz BT egérre gondoltam, mert USB port csak 1 van a gépen, és azt nem akarom egy egér kedvéért lefoglalni.
    még a Sculpt Comfort Mouse is tetszetős!

    a lényeg a lényeg, hogy kell valamilyen egér. volt régebben egy kimondottan hordozásra, laptopokhoz tervezett egerünk amit utáltunk mert olyan kretén kicsi volt. sajnos nem tudom itt a környéken sehol megnézni, kipróbálni ezeket.

    érdekes, hogy az előbbi, YT videókon iszonyú kicsinek tűnik (persze kérdés mekkora kezű ember fogja), míg az utóbbi nem tűnik olyan kicsinek, pedig ez papiron kisebb! 4.36" = 11.1cm... nemértem.
    az a baj, hogy olyan képet se nagyon találok a neten ahol egymás mellett szerepelnének valamivel amit ismerek, amihez tudnék viszonyítani. egyáltalán a BT élhető már manapság egerezéshez?

    [ Szerkesztve ]

    Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

Új hozzászólás Aktív témák