Új hozzászólás Aktív témák

  • Madn!ght

    addikt

    válasz Madn!ght #23429 üzenetére

    Nos, ma megérkezett a Deathadder Black Edition. Kicsit másabb a siklása, mint a DA V1-nek, igaz, azon kb 2 hónapja cseréltem az elkopott tappancsokat hypergladere. Ami még furcsa, hogy a kábel súrlódik az egérpadon, míg a régi kábele kicsit merevebb volt, illetve annak felülete szinte akadálytalanul siklott a szövet padon (razer mantis speed).

    A felülete érdesebb, illetve az oldala úgy érzem kevésbé fog izzasztani. Így egymás után fogdosva, a v1 villogó logójánál elég durván felmelegszik, azt eddig annyira nem is vettem észre.

    A görgője sokkal kattogósabban reagál a BE-nek, mondjuk én szerettem a régi szinte ellenállás nélkül görgethető scrollját.

    Most beállítottam 3500 dpi/ 500 Hz-re. Anno 1000 hz-en minden egerem (beleértve a v1-t is) bugos volt, még egyelőre félve használnám. :) Olyat produkáltak, hogy pl játékban egyszer csak mintha rajta tartottam volna a bal gombon az ujjam, beragadt a lövés.

    Szerintem néhány nap játék után fogok csak jelentősebb konzekvenciát levonni. :) Így elsőre a formán kívül szokatlan, lehet megpróbálom a hyperglade-t átműteni rá.

    Köszönöm mindenkinek a segítséget a döntésben! :R ;)

    üdv: mad

    ₪ Herbalife Nutrition ₪ (rendelésben tudok segíteni) - FB: fit2gether

Új hozzászólás Aktív témák