Új hozzászólás Aktív témák

  • WolfheartGR

    őstag

    válasz Zigi #21269 üzenetére

    Huhh, igazándiból nem olvasol elég figyelmesen. Vagy rosszul értelmezel dolgokat. Nagyon félreértettél.

    ..."hogy a mid-high sensemhez passzol az alacsolny cpi és az alacsony senshez kell a magas cpi."
    Nem igaz. Általában low sens playerek használják alacsony cpi-n az egereket (mondjuk ngoofy, jaffa, vagy én).
    Mid és high sens playerek használják általában magasabb cpi-n az egereket.
    Ellenpélda:Lehet valaki magas cpi mellett is low senses, csupán a játékban kell az egérkezelést állítani. Én is így kezdtem anno. Magas cpi melett játékban állítottam elvetemült alacsonyra az egér érzékenységét.

    Nekem is volt Ime 3.0-ám, pixelre pontosan tudtam vele operálni. Ehhez annyit kellett tennem, hogy Windows egércsúszka középen, rámutatás pontosságának javítása unpipa és ez után tettem fel egy mousefixet, mivel az unpipálás nem kapcsolja ki teljesen, csupán 1-re veszi az értékét ha jól emlékszem.

    "nem tudok olyan picit mozdítani az egéren,hogy pont fejbe nyomjam az ellent mert "átugrik" rajta az egér."
    Erre meg az a javaslat, hogy vedd lejjebb az ingame sense-t. 2,95, ha átugrik akkor 2,9 és így tovább. Amíg nem tudsz olyan finomat mozdítani. Illetve az mpitch és az myaw értékeket, ha van ilyen a cfg file-ban sőt, inkánbb ezzel kellene kezdeni. Egy egércserével nem fogod megoldani a problémát (valószínűleg, 100%-ra akor merném mondani, ha ott ülnék melletted és bazergálhatnám a dolgokat.). Ettől függetlenül persze cserélhetsz egeret. Illetve nem tudom milyen pad van alatta, az is okozhat gondokat.

    (#21273) lostprophet: Sajnos kilóg az új ára a keretből esetleg nézz körbe a használtpiacon egy Logitech G400 után. Vagy mégolcsóbban egy mx 518. Formára nagyon hasonlítanak ahhoz amit használtál csak azok jók is. Van egy olyan egér is anyáméknál hentergőben, nagyon hmhmhm fhosss az a Giga. Már bocs.

    [ Szerkesztve ]

    ‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

Új hozzászólás Aktív témák