Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz frango13 #20392 üzenetére

    "Igen meg még befolyásolja a pillanatnyi hangulat az időjárás és a kutyád bélműködése is..."

    Ez szarkasztikus akart lenni, de eléggé mellément. Amúgy a pillanatnyi hangulatnak van hozzá köze, de a high sens ég és föld mondjuk egy vacak egér + asztallap VS WMO (okés, high senshez jobb a 800-1000 cpi, mint a 400, de akkor is egy jó példa)+ hyperglide + Icemat-tal (de akár egy jó egér + jó csúszka + jó szövetpad VS jó egér + jó csúszka + jó üveg / műanyag / fém pad esetén is).
    Szóval igenis számít (nem is kicsit), hogy mivel akarsz high sens-vel játszani. Ha nem hiszed, próbáld ki.

    "Attól, hogy nekem 2 cm jobbra-balra, fel-le egérmozgatás a kényelmes még nem leszek eredményes a játékban..."

    Van aki igen, van aki nem. PREFERENCIA és SKILL kérdése az eredményesség. Én mid (/low)-sens + accel-es vagyok, de a nálamnál sokkal profibb rikoll pl. 4,5 cm / 360 fokos beállítással top dueler mostanában QW-ben, ParadokS 9 cm / 360 fokkal legenda, stb.
    Sens terén az számít, hogy kinek mi a kényelmes - hiszen előbb-utóbb csak akkor lehetsz eredményes, ha számodra komfortos beállításokkal játszol és ez játéktól függetlenül igaz.

    "Igen használják is a kényelmes 5600DPI-ket"

    A cpi-nek semmi köze a sensitivity-hez (a perfect control-hoz, fine tracking-hez, jitterhez már inkább). 8200-zal is beállítok olyat, hogy 1 m-en fordulok 90 fokot.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák