Új hozzászólás Aktív témák

  • Samus

    addikt

    válasz Samus #82819 üzenetére

    Naszóval. Ha bárki bármilyen hardvert vagy tartozékot kíván vásárolni, bátran ajánlom a MerlinHardver-t neki (aka a Varázsló, ahogy emlegették itt). Ugye használt Borcken ECO-t kaptam, ami hibás volt. Írtam, jött a válasz, hogy cserélik (ez volt tegnap), ma reggel felhívtam őket, a csere borda már be volt dobozolva, futárra várt. Inkább elmentem érte autóval (50km), mert annyira kíváncsi voltam már a dologra. Ugye az első az használt volt, elég ramaty állapotú, tuti volt már fent valamin (pasztanyomok voltak a hőcső oldalán), lehet, hogy elállással küldték vissza, nem tudom. Lényeg, hogy az üzletvezető sűrű elnézést kért, ennek nem szabadott volna kikerülnie a cégtől, most egy szállítási hibásat kaptam, ami még vatta új (az alján még a fólia is rajta volt, illetve a két torony között a habszivacs is). Végtelenül kedves volt az üzletvezető, még egy kis ajándékot is kaptam a végén a kellemetlenségek miatt.

    Én ennyi miniITX gépházat és vízhűtéshez való cuccot még sehol nem láttam. A "pénztárgép" PC-je is vizes volt, egyedileg épített, tényleg komolyan gondolják a hűtés, modding szlogent.

    Ennek felül pár lamella el van ferdülve (kit érdekel), ami kicsi aggasztott, hogy a két torony nem párhuzamos (összenyomódott kicsit, de a hab megtartotta). Remegve raktam fel, és kapcsoltam be a gépet, de megkönnyebbültem, mikor láttam, hogy milyenek a hőfokok. 16-18 fokot nyertem mínuszban, a venti alapjáraton jár (630rpm), a processzor annyira nem izzasztja meg a bordát, hogy feljebb kelljen pörögnie.

    Alapjáraton 32-34 fokos a tok (24 fokos szobában), játék közben 44 fok a maximum (stress tesztben is). A ventilátor ilyen fordulat mellett hangtalan.

    Képeket raktam az albumba, ha érdekel valakit: [link]

    '' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

Új hozzászólás Aktív témák