Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • SunMount3r

  veterán

  Sziasztok!

  Nincs ilyen topic, vagy hasonló sem, ezért próbáltam kicsit kostruktív lenni és mivel nálam is ép aktuális a téma, talán nem baj, van külön topic-ja ezeknek a készülékeknek is. (Tudom, nem valami népszerűek manapság, de biztos van egy réteg akinek jól jön egy ilyen topic és ugye ez is csak egy "hardver", audio, vagy ha úgy tetszik media player valahol.)

  És most a konkrét kérdés: SONY vagy Philips Boombox-ot érdemes inkább venni? Konkrétan e között a két modell között vacilálok: [link] vagy [link]???

  Alapból a SONY szimpatikusabb, mert ugye inkább van "nevük" az audio eszközök terén, mint a Philips-nek (aki lehet, hogy marha jó borotvákat gyárt, de valahogy elbizonytalanodom velük kapcsolatba, ha bármilyen audo-ról van szól.)

  Nem hinném, hogy konkrétan ezzel a két típussal lenne valakinek tapasztalata, de úgy nagy általánosságban, aki már jártas valamennyire Boombox témában, mit mondana a Sony vagy a Philips gyárt jobb Boombox-okat? :F (Hangminőség, megbízhatóság a kérdés).

  A válaszokat köszi! :)

 • asdf2

  tag

  válasz SunMount3r #1 üzenetére

  Szia!

  A kérdésedre válaszolva: Sony! Nekik már van múltjuk boombox területen!

  De én azt mondom, ha kint a szabadban használnád, akkor ki van téve hatásoknak, stb, jobban jársz egy régi rádiósmagnóval (Pl.: Sony-ból vannak elég jók, ekualizerrel, levehető hangfalrésszel, stb) ezek is jól szólnak többnyire, viszont nem fáj érte úgy az ember szíve! (A minőséghez meg annyit, hogy egy kazetta adapterrel gyönyörűen szólnak! 1500 Ft a tescoban, és azon a relative kicsi hangfalon a szabadban nem fog fájni a minőség, ellenben nagyot szól, sokáig bírja elemről, és nem utolsó sorban nagyon gengszter:D) :DDD :DDD

Hozzászólok Aktív témák