Új hozzászólás Aktív témák

  • Skizz

    addikt

    válasz Skizz #6060 üzenetére

    Na, nem rossz. Kb. 5 évig tapostam egy vékony Geniust, szóval nem egyszerű ezt most megszokni, de elsőre nincs semmi baja, attól függetlenül hogy tök olcsó volt. A pöckökkel pont jó magasságban van, a gombok nem hangosabbak az előzőnél és az osztott gyorsgombok sem zavaróak. A hatótávja elég a szobában, kb. 6 méter van a bill. meg a stick között és semmi ellenvetése nincs.
    Az egérnek kicsit nehezebb dolga van, G5-ös volt előtte. :D Mondjuk fps-t már nem játszom, úgyhogy nem kell, hogy játékos legyen. A legnagyobb bajom vele, hogy kicsi. Nem zavaróan, de azért még nőhetett volna a fröccsöntőüzemben. A gombok kicsit hangosabbak a G5-nél, egyébként semmi baja nincs ennek se. Egyedül egy plusz gomb kéne még, amit nagyon megszoktam, de majd hozzászokom.
    Szóval összességében, 5 ropiért szerintem főnyeremény. Ahhoz képest hogy egy nem olcsó, jól bevált párost váltott, sokkal rosszabbra számítottam. Nekem tetszik és végre drótmentes. Következő amire kiváncsi leszek az az elemek élettartama. Remélem nem szívja nagyon. Aki ezen agyal és nem akarja hogy tyúkszemet rágjon meg sört nyisson és bevásároljon minden reggel az nyugodt szívvel vegye meg szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák