Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz scream #56549 üzenetére

    Azt nem tudom, hogy Cherry-ket mennyire lehet kenni vagy esetleg szétszedni teljesen, illetve nyitott vagyok más márkára is hasonló adottságokkal.
    Lehet, de minek :) Cherryt legfeljebb részben szoktak felhasználni frankenswitch részeként vagy 20+ éves vintage blacket használnak, ami simára kopott.

    Ha halkított kapcsoló kell, akkor Silent Alpaca (62 gramm), amiből közel lehetetlen szerezni a következő szállítmányból, Durock Silent Linear (62 vagy 67 gramm), ez AliExpressről egyszerű ügy, csak várakozni kell (áfába belecsúszhatsz, ha egyszerre 45 darabnál többet rendelsz) vagy megvárod, amikor a Ghost Switch elérhető lesz (67 gramm).

    Ezek mindegyike JWK gyártmány, a rugón túl sok kenést nem igényelnek, mert eleve a legsimábban járó kapcsolók közé tartoznak.

    Szeretnék normális stabilizátorokat, amik nem lötyögnek, nem tudom mi az ajánlott.
    Durock vagy Everglide screw-in, szilikonzsír. Ha sokat akarsz költeni, akkor Zeal.

    Házból megint nem tudom mit érdemes vagy mi az ajánlott, jót szeretnék, lehetőleg sötét színben
    Olyat, ami kapható. Nem tudok elérhető 100%-os kitet a piacon. 96%-os és TKL akad, de teljes méretű nem igazán vagy legalábbis hagyományos kialakítású nem. Ebből lesz hamarosan group buy, de southpaw kialakítású.

    Kialakításra elsőre talán DSA-t mondanék
    A DSA szoknyája eléggé rövid, oda nem fér fel szinte semmi sem. Ha magyar kupakok kellenek, akkor egyszerű a képlet, mert kétféle lehetőséged van csak, mindkettő Cherry profilos fehér betűkkel és szürke módosítókkal 77 dollárért vagy 80 euróért.

    Nem tudom van-e ajánlott/bevált kábel vagy elég lesz az amit itthon elfekvőben találok?
    Bármilyen kábel jó, a custom kábel téma nem a funkcionalitásról szól, hanem a spirálról és/vagy aviator/lemo csatlakozóról.

    lehetőség szerint minél kevesebb helyről rendelnék, és nem baj, ha nem kell rá hónapokat várni
    Kell, Kínából most semmi sem ér ide gyorsan, és még ott is le vannak rabolva a készletek.

    mint az itthon is beszerezhető magyar VA109M - nem tudom, ez mennyire reális
    Semennyire. A VA109M árából legfeljebb egy 60%-ost tudsz összerakni, és ott is erősen kell figyelni a költségekre, hogy kijöjjön ennyiből.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák