Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • audi100td

  nagyúr

  Mert szinte mindig van valami apróbb vagy igenis komoly bug a BIOS-aikban főleg AM3 fronton (pl. néha újraindítás, bekapcsolás esetén se kép, se hang csak fekete képernyő, akadozások windowsban, pl. eleinte volt olyan hiba a P35-ös lapjaik BIOS-ában, hogy az 1TB-os vinyóknak megsemmísítették a firmware-ét és ezáltal használhatatlanná váltak, ezt a hibát kb. egy éve alatt sikerült javítani).
  Ezeket részben saját bőrőmön is tapasztaltam, sőt volt még komolyabb is: Phenom II 710 X3-al szívtam vele egy hónapon keresztül, mert nem volt hajlandó vele bebootolni a gép (Gigabyte MA770-UD3), kb. 1 hónapig tartott mire kijavították a hibát, közben meg végig ott figyelt a cpu support listen a proci. Na ezért nem veszek többet giga lapot, pedig korábban egyik kedvenc alaplap gyártóm volt (csakis az Abit után :) )

  Amúgy tényleg jó hardver lenne, de normális BIOS nélkül sajnos nem ér semmit.

  Egyébként olyan 8.-10. BIOS frissítés után általában már rendesen használhatóak a lapjaik, ezért jók pl. a P35-ös, P45-ös deszkáik, de Phenom II alá nem javaslom a Gigát, inkább MSI vagy Asrock, esetleg drágább Asus lapok.

Hozzászólok Aktív témák