Új hozzászólás Aktív témák

  • Milka 78

    nagyúr

    válasz NGabi001 #93161 üzenetére

    3600 vagy 3600x-oc-hoz tökéletes választás az MSI B450 Tomahawk MAX. Minden kritériumnak megfelel, igaz a hangkártya rajta nem nagy eresztés. Maximum megveszed és ha nem tetszik szerzel egy ASUS Xonar SE-t újonnan vagy használtan (8-14 ropi).
    Esetleg megpillázhatod az ASrock X570 Phantom Gaming4-et. Azon van egy elfogadhat Realtek 1200-as hangkari (viszont csak 3 csati van rajta nincs optikai/digitális kiment rajta) és vrm téren se rosszabb mint a Tomahawk MAX. oké ezen nem burkolt az i/o, de a vrm borda szépen betakarja.
    Ha van egy kicsit több pénz akkor akkor az általad feljebb linkelt Giga X570 Aorus Elite több mint megfelelő a feladathoz, minden kritériumnak megfelel és ebbe nyugodt szívvel berakhatsz egy oc-s 3900-as procit is ha később fejleszteni akarnál, bár ennyiért már képbe kerül az Asus X570 TUF Gaming is. Hozzáteszem mindkét utóbbi lap bőven túlteljesíti egy 3600-as Ryzen igényeit...viszont a jó alaplap sosem árt.
    Memóriát a kiválasztott alaplap gyártói oldalán lévő memória kompatibilitási listából válassz és/vagy kérdezz be a memóriás vagy akár a Ryzen 3xxx topikba.
    Ha egy 3200-as szettet veszel akkor sanszosan 2133-on fog elindulni és lehet neked kell azt beállítani xmp 3200-ra és igen sanszos, hogy tudsz ezen felül még valamit húzni rajta, de az oc-ra nincs garancia, megy amennyit megy...viszont ez már nem ennek a topiknak a témája, ahogy sem a videokártya és a monitor.:N Erre van mindennek külön topikja, de ha komplett gép lesz tudom ajánlani EZT a topikot és ajánlom figyelmedbe.

    Ui: Van ám válasz gomb, légy szíves használd, mert azzal, hogy mindig új hozzászólást indítasz eléggé kaotikussá teszed a topikot és ez bizony nem chat szoba ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák