Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz palfitom #92486 üzenetére

    Tudom, de én úgy értelmeztem, hogy le tudom majd frissíteni, nem kell másik proci hozzá. (A biosig eljutok, csak oprendszert nem fogok tudni tenni rá vagy ilyesmi.) Azért írom, hogy érdemes lenne betenni az összefoglalóba, mert ha én félreértem, akkor más is és csak most utólag, az azonnali alaplapos kérdések összefoglalóban láttam meg ezt az apró bekezdést:

    CPU támogatás bővítése általánosan: A nem csak egy processzorgenerációt fogadó alaplapokról általában elmondható, hogy amennyiben olyan processzort tennél az alaplapodba, amely támogatása utólagos mikrokód bővítéssel történt meg, a BIOS frissítést a CPU csere előtt kell megejteni!!!Ha az alaplap BIOS-a régi, akkor az új, támogatásba később bekerült processzorral el sem fog indulni! Sajnos ez új alaplapnál is előfordulhat, a bedobozolt raktáron lévő alaplapot senki sem frissíti. Ilyenkor szükség van egy régebbi kölcsönprocesszorra a frissítéshez vagy egyeztetni érdemes az értékesítővel.

    Ez ugye nem éppen magától értetődő és aki vásárolni készül, de még nincs problémája, az az összefoglalóból se fogja tudni. :N

    Nem hibáztatok senkit, csak feedback az összefoglaló rendszer csiszolásához. :R

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég.

Új hozzászólás Aktív témák