Új hozzászólás Aktív témák

  • Milka 78

    nagyúr

    válasz lanszelot #92088 üzenetére

    Játékra 9700k és annak jó a Gaming SLI, de ha belefér a düdzsébe akkor az Aorus Pro-t venném. Erősebb táprész ami profi összetevőkből épül fel és maga a lap is egy jobban felszerelt, magasabb kategóriás alaplap. Persze a Gaming SLI is jó lap, de az árából is látszik, hogy egy kategóriával alább van pozicionálva mint a Gaming Pro.
    A régi gépből az összes háttértár használható és egy próba erejéig én azt a gold tápot is megtartanám. Ez utóbbi szerintem elég lesz oc nélkül bár kicsit zavar, hogy a 12v-s ág ketté van osztva... Ha nagyon nem menne (hangos lenne, melegedne, egyszóval a határon menne), vagy valami erősebb vga vagy proci kerülne a gépbe és az oc is opcióvá válna akkor viszont beraknék egy egy ágas 550 gold vagy egy márkás 650-es tápot, de ez ügyben bekérdeznék a tápos topickba.
    Memória terén próbálj az alaplap oldalán található memory qvl-ből választani (bár az intel nem olyan finnyás memória terén) és egy 3200 vagy 3400 c16 már simán elég neki. Persze ha szeretnél gyorsabbat akkor vehetsz drágább szettet is.

Új hozzászólás Aktív témák