Hozzászólok Aktív témák

 • BullZeye

  addikt

  ajj már majdnem megvettem az új gépet aztán eszembe jutott P35 vagy P45, az ár olyan 30k körül lett volna...és P35ből kinéztem a DS4t metr DDr2 memóriás CSAK, és tudja CFet meg csupajót hallottam róla, viszont most olvastam valahol hogy jobban tunningolható a P45 mert kevesebb fesz kell azonos órajelhez...ebből mi igaz? meg érdemes lenne picit többet költeni P45 DS4re vagy inkább a majd 10kval olcsóbb P35 DS4? Természetesen mind2 GigaByte, mindenhol azt istenítik nem is szeretnék mást venni :)

  Szerk.: kifelejteettem hogy késöbb lehetséges hogy 2db HD4850t rakok majd bele, és alapból bele kell menjen egy PCI-os SoundBlaster hangkártya is, és kényelmesen elférjen a 2 VGA (hűtés ne gabajodjon) házam CM690, és mivel 2 gép lesz ezért a másik ház CM331 Elite lesz.

  Meg mi a különbség a DS4 és a többi P45s lapka között "csak" felszereltség? Vagy egyéb +tudás, tunning opció, fsb? Mert össze-vissza 1, MAX 2 Sata2-s vinyó meg 1 Sata2-s DVD író lesz a gépbe....meg 1 db hálókártya kell router miatt (miért is van valameilybe 4 :U )

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák