Új hozzászólás Aktív témák

  • Mahrenburg

    senior tag

    válasz Trebron09 #42184 üzenetére

    "a Bear az hasonló lenne a Sabertooth-hoz?" - igen, erre gondoltam én is, és "nehogymáne"-alapon vállalhatnánk 10 év garanciát :)

    (#42187) Bluyoo: Kérlek tolmácsold tisztelet- és szeretetteljes hódolatom Mrs. Bluyoo-nak! :R

    (#42189) =HG=: Köszönöm! :R

    Tisztelt Topic-lakók (továbbiakban: cégtársak)!

    Örömmel jelenthetem, hogy alaplap-gyárunk története fordulóponthoz érkezett! Immáron szinte minden együtt van a sikeres induláshoz (a kezdőtőkét leszámítva, de ez legyen a legkisebb baj, legfeljebb alapítunk egy alapítványt) Javaslom, hogy cégünk sikeres, és gördülékeny működése érdekében hozzuk létre az Igazgatótanácsot. A vezérigazgatói posztra, s egyben az Igazgatótanács elnökének nevezzük ki Bluyoo cégtársat. A termelési igazgatói posztra kizárásos alapon egyetlen jelöltünk van: Mrs. Bluyoo, Geresics cégtársat felkérjük kereskedelmi igazgatónak. Mivel remélhetőleg cégünk ügyeit minden topic-(azaz cég)társ feszült figyelemmel kíséri, ezért mivel az elmúlt fél másodpercben nem érkezett ellenvetés, ezennel a tisztségeket betöltöttnek tekinthetjük. (Az érintetteket ugyan senki sem kérdezte meg, de ha minden apróságon fennakadnánk, még ott sem tartanánk, ahol most tartunk) Javaslom továbbá, hogy Bluyoo-ék konyhája legyen ezentúl az 1.sz Gyáregység, s egyben megkérjük Mrs. Bluyoo-t, hogy egy kisebb próbaszériát gyártson le (mondjuk a vasárnapi ebéd készítése közben, mivel akkor úgyis az 1.sz Gyáregységben tartózkodik) Megkérem a cégtársakat, hogy ebben a korai szakaszban a reklám-költségek minimalizálása érdekében minden topic-unkba látogatónak a cégünk által gyártott alaplapot ajánlja ezentúl! A közakarat erőteljes nyomásának engedve, illő szerénységgel, mégis büszkén elfogadom a fejlesztési igazgatói posztot. ( Engedjétek meg, hogy reagáljak az előzetesen benyújtott terveimmel kapcsolatos kritikákra. Egyesek azt vetették a szememre, hogy az általam tervezett alaplapokon akkora lenne a FET-eken, illetve a PCH/FCH-n lévő hűtőborda vízszintes és függőleges kiterjedése, hogy ez lehetetlenné tenné a CPU, a RAM(ok), s bármilyen bővítőkártya az alaplapba való behelyezését. Nos az igaz, hogy ha e tervek szerint kerülnének gyártásba az alaplapok, akkor csak a hűtőbordák eltávolítása után lehetne az említett alkatrészeket a helyükre illeszteni, de mivel ez a garancia elvesztésével járna, biztosra vehetjük, hogy ezt egyetlen felhasználó sem merné megkockáztatni. Bár így ezeket az alaplapokat lehetetlen lenne működésre bírni, ezt az apró hátrányt bőven ellensúlyoznák a következő előnyök:
    - az alaplap-gyártás történetében először korlátlan garanciát vállalhatnánk
    - nem kellene semmilyen lapkát a hűtőbordák alá szerelni
    - ugyanazt a modellt eladhatnánk Z77-esként és akár A85-ösként is, nem jönne rá senki
    - későbbi reklám-kampányainkban büszkén állíthatnánk, hogy működés közben egyetlen általunk gyártott alaplap sem hibásodott meg.
    Természetesen ezek csak előzetes tervek, azt sem tartom kizártnak, hogy esetleg működőképes alaplapot gyártsunk!) Mint látjátok jól haladunk az alaplap-gyártás rögös útján, már csak azt kellene kitalálnunk, mi legyen cégünk neve. Várjuk javaslataitokat!

    "Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi

Új hozzászólás Aktív témák