- DIGI internet
- DIGI kábel TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kivágtak egy darabot a Metából, Zuckerberg pedig folytatta a kirúgásokat
- Windows 10
- Synology NAS
- Most már tényleg keményen lesújt a jelszómegosztókra a Netflix
- Arch Linux
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nos nem találtam a frumon külön eme remek programnak topicot, így gondoltam nyitok neki egyet, hiszen megérdemli.
Rögtön lenne is egy kérdésem. Ha gyanús fájlokat találunk, hol lehet beküldeni azokat a Microsoftnak elemzésre ?
Comodo AV-ről váltottam, és egyelőre nagyon megvagyok vele elégedve
Az MSE szétbontja a Linux ISO-kat is, ezt a COMODO nem tette...
-
BigManus
addikt
Szia!
Bármiféle hasonlóság köztem és egy ember között kizárólag a véletlen műve...
-
Gorneck
titán
-
Gorneck
titán
Microsoft has released Beta version of its FREE Antivirus and antispyware program "Microsoft Security Essentials" (MSE) 2.0.
The build number is 2.0.0375.0 and is available in both 32-bit and 64-bit versions.
New features in this beta version:
Windows Firewall integration – During setup, Microsoft Security Essentials will now ask if you would like to turn the Windows Firewall on or off.
Enhanced protection for web-based threats – Microsoft Security Essentials now integrates with Internet Explorer to provide protection against web-based threats.
New protection engine – The updated anti-malware engine offers enhanced detection and cleanup capabilities with better performance.
Network inspection system – Protection against network-based exploits is now built in to Microsoft Security Essentials.
Gorneck#1239
-
BigManus
addikt
Innen letölthető az új Microsoft Security Essentials 2.0 BETA
Bármiféle hasonlóság köztem és egy ember között kizárólag a véletlen műve...
-
scream
veterán
Egész jól sikerült ez a Microfosnak
most ezt használom már vagy 2-3 hónapja
-
törölt tag
-
BlackSeven
aktív tag
Szia GoodSpeed!
Szerinted elég az MSE-nek ha olyan gépre/gépekre van telepítve ahol mindössze 256 MB-nyi a RAM?
Pluszban még, hogy sulis gépekre kellene és oda is feltelepíthető vagy csak az otthoni gépekre? A számítógépes teremben lévő gépeken jogtiszta a Windows XP. -
törölt tag
válasz
BlackSeven #18 üzenetére
Szia, hát a 256 MB RAM az nagyon karcsú . Igazából nem is tudom, ez próbaszerencse...
Rezidens védelemként valószínűleg elnyöszörögne, de egy full scan pl szerintem ennyi rammal kínszenvedés lenne.
A sulis gépekre feltételezem, a Microsoft és az állam között kötött egyezmény az irányadó. Viszont tételesen fel van sorolva, hogy mely Microsoft szoftverek a használhatóak, és ha az MSE nincs köztük, akkor annak pontos feltételeiről a Microsoft ügyfélszolgálaton kell érdeklődni, hogy mi a pontos jogi helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
kraftxld
nagyúr
válasz
BlackSeven #18 üzenetére
Szerintem siman hasznalhato, mivel ingyenes. A definition update csomagokat meg WSUS-en keresztul is lehet teriteni a nepnek.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Egorov
aktív tag
Nekem hiányzik belőle a vizsgálat szüneteltetése opció. Ezt nem akarják belerakni valamikor?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Mivel ingyenessé tették kisvállalkozások számára (max 10 gép), indul az adm vadászat a csoportházirendbe
Találtam már a neten házi készítésűt csak az nem jó nekem, olyan kellene ami sima tartomány nélküli winxp prof csoporházirendjével kompatibilis. Tud valaki ilyet?
Ryzen 5 5600G, 16 GB, RX6600XT, Windows 11
-
Gorneck
titán
-
Gordiann
őstag
Nem értem, miért nem reklámozza ezt a Microsoft??
Nekem baromira tetszik, nem kell vele sz*rakodni... -
törölt tag
Net az van, de valamiért nem akar frissíteni. Kétszer próbáltam. Nálatok frissít ?
-
törölt tag
A Mai nap megjelent a Microsoft Security Essentials 2.0 magyar nyelven is
Köszönet a postért Hzoli kollégának
-
törölt tag
Van valahol valami összehasonlító táblázat, hogy XP -s felhasználók esetében milyen funkciók esnek ki ? Szomszédom XP-s és őt érdekli.
-
törölt tag
http://www.microsoft.com/hun/technet/article/?id=c4d19e72-2672-4c7a-acb8-248058c06ae1
Tehát ha XP felhasználó harmadik féltől származó tűzfalat használ, akkor ez a kérdés kipipálva.
-
válasz
#41133696 #43 üzenetére
Csak azért nem akartam én felrakni, mert mindíg kíváncsi vagyok, hogy maguktól hogy működnek a dolgok
Ez az én perverzióm, imádom ha maguktól működnek a dolgok
Egyébként meg nem tudtam kivárni, és simán felraktam a gépre, mert kíváncsi voltam mi változott. Hát a háttér változott, de majd még kipróbálom a keresést is, hogy rövidült-e a dolog. Bár a laptopomon olyan sok cucc amúgy sincs, hogy sokáig tartson -
Prill
csendes tag
Sajnos továbbra sem lehet beállítani az MSE-ben azt, hogy ha megnyitok egy mappát akkor a mappa megnyitásakor ne ellenőrizze újra minden alkalommal a benne lévő összes .exe kiterjesztésű fájlt. Ez - és így az MSE jóvoltából - némely mappamegnyitása alkalmával elég zavaró lassulást tud okozni (még mindig) a rendszernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! LEGOLCSÓBB! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek a legolcsóbban, egyenesen a Microsoft-tól - 2390 Ft-tól!
- AKCIÓ! - STEAM kulcsok / Anuchard, Breathedge, The Wild Eight, stb. - 2023.05.23
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN!
- Eredeti Windows 11 Pro kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest