Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    Huh...en egyaltalan nem vagyok jartas reszvenyekkel , tozsdekkel kapcsolatban, de azert tudom, hogy barmikor barmi valtozhat felfele es lefele is viszont most nagyon nem meglepo (meg ha nem is lehetett megjosolni konkretan) a folyamatos zuhanas.
    Alapbol a 11eve tarto emelkedes miatt mar egy ideje levegoben volt minimum a korrekcio.
    Bejott a virus ami lassitja a vilaggazdasagot.
    Olajtermelok egymas torkat reszeltek el, es meg nem latni mikor kartelleznek megint.
    Europa gazdasagi kilatasai borusak.
    Amerikaban meg nem tudni mennyire toltak el az egeszsegugyi megelozest, de van ra esely, hogy ott is beindul a megbetegedesek nagyobb merteku emelkedese.
    Kina kezd kilabalni, de meg ott is hetek (akar honapok) vannak hatra karentenbol, es kozben csak nagyon lassan utana pedig siman lassan fog a gazdasag visszaporogni.
    Miert ne esnenek a tozsdek ?
    Ha valoszinuseget kellene mondani, akkor ha minden valtozatlan maradna meg ugy is 70-80%- valoszinusegure gondolnam a tovabbi esest.
    Ha romlik a helyzet akarmelyik teruleten (persze Dow szempontjabol ha Amerikaban romlik az a leggazabb) es emaitt a gazdasagi kilatasok is akkor meg ujabb brutalis napok / hetek jonnek.
    Akinek van batorsaga es shortol akar csak egy 5-szoros attettel az szerintem meg egy darabig sokkal magyobb esellyel jar jol minthogy bukjon.
    Megjegyzem, nekem nincs batorsagom :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák